Jäsenmaksulaskutus 2023 (päivitetty 12.2.)
GummiWihta ryJulkaistu: 22.01.2023 17.30

Jäsenmaksulaskutus 2023 (päivitetty 12.2.)

Jäsenmaksulaskutus alkoi perjantaina 20.1. Laskulinkki tulee osoitteesta GummiWihta ry <noreply@jopox.fi> ja viestin aihe on GummiWihdan jäsenmaksulasku 2023 / (jäsenryhmä). Sähköpostissa on linkki, jolla pääset suoraan verkkopankkiisi hyväksymään maksun. Huomaa, että maksun saaja on Paytrail Oyj.

Suostumuksella seuran jäsen antaa luvan sille, että seura voi käsitellä Jopox-palveluun tallennettuja tietoja seuratoimintaan liittyen. Tällä hetkellä jäsenestä on tallennettu vain nimi, syntymäaika ja sähköpostiosoite sekä alaikäisistä vanhempi/huoltaja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan seuran sivulta. Samalla sivulla näkyvissä seuran viralliset yhteystiedot.

Jos Jopoxin kautta saamastasi laskusta huolimatta jostain syystä maksat jäsenmaksusi suoraan GummiWihdan tilille viimevuotisella tilinumerolla ja viitenumerolla, ilmoita siitä heti sähköpostitse info@gummiwihta.com. Muuten käy niin, että seurantaohjelma ehtii lähettää karhulaskun automaattisesti.

Jos odottelet edelleen Jopox-linkkiä tai haluat antaa suostumuksen suoraan sähköpostitse, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan info@gummiwihta.com.

Älä muuta laskun loppusummaa itse vaan ota yhteyttä info-sähköpostiin. Samasta osoitteesta saat apua, jos laskun tiedoissa on jokin asia väärin, haluat vaihtaa jäsenryhmää jne.

Terkuin jäsenrekisterivastaava Sari, jonka tavoitat parhaiten sähköpostitse

------

Lisäys 12.2.2023: jäsenrekisterivastaava on edelleen soitellut jäsenille 893- loppuisesta numerosta (seuran numero löytyy kotisivuilta tietosuojaselosteesta, kannattaa tallentaa nimellä GummiWihta).

Laskuista hiukan yli 85 % on saatu liikkeelle, loput lähettämättä puuttuvan tietosuojasuostumuksen vuoksi.

Tänään Sukeltajaliiton rekisteriin lisätyille uusille jäsenille on liiton rekisterin kautta lähetetty salasanalinkki.

Tietosuojasuostumus

Jäsenmaksulaskun lähettäminen on estetty, jos tietosuojasuostumus puuttuu. Antamalla suostumuksen nopeutat laskutusta, virheellisen maksun mahdollisuus pienenee ja samalla saat kaikki jäsenmaksulaskusi Jopoxin arkistoon.

Osa tietoturvasuostumuksista on sovittu puhelimessa. Tallennamme Jopoxin rekisteriin jäsenen nimen, syntymäajan, sähköpostiosoitteen ja jäsenryhmät. Alaikäisen tiedot linkitetään vanhemman/huoltajan tietoihin.