NORPAT


Norppatoimintaan voi osallistua uintitaitoinen vähintään 7-vuotias GummiWihdan ja Sukeltajaliiton jäsen. Toiminnassa harjoitellaan uintia, snorkkelisukellusta, pelastamista ja pelastautumista unohtamatta leikkiä ja leikkimielisyyttä. Norpan Taitoradan suorittanut voi jatkaa S2-korttiin tähtäävien ryhmässä (jatkoryhmä).

Norppaohjaajat ovat suorittaneet Sukeltajaliiton ohjaajakurssin. Kauden aikana ryhmissä avustajana voi toimia nuorisovastaava, vähintään peruskurssin suorittanut laitesukeltaja tai myöhemmin kauden aikana ohjaajakoulutuksen loppuun suorittavia seuran jäseniä.

Edellytämme, että alle 12-vuotiaan lapsen vanhempi on seuran jäsen ja tulee lapsen mukana allasosastolle. Norpan Taitorataan osallistuva voi tulla vanhemman kanssa allasosastolle jo ennen ohjatun toiminnan alkamista. Käytössä ovat kuntouinti-, perhe- ja aaltoallas. Porealtaan poreet, liukumäki, aaltokone ja suihkuputoukset eivät ole käytössä. Pukuhuoneista on poistuttava viimeistään klo 11, jolloin Vesihelmi avautuu.

Norpparyhmässä tarvittavat välineet: räpylät, maski ja snorkkeli. Ohjaajilta kannattaa kysyä vinkkejä välineiden hankintaan.

Lisätietoja norppatoiminnasta saat GummiWihdan nuorisovastaava Raila Hakamäeltä.


Kevät 2024

Ryhmät aloittavat viikolla 2, katso tarkemmin tästä

FORSSASSA aloittajien ryhmä klo 8.30 - 9.30, jatkoryhmä (S2) klo 9.45 - 10.30, LOIMAALLA ryhmä klo 18.00 - 19.00.

  • Poissaolosta ilmoitus viestillä Railalle 0440966024
  • Lisätietoja snorkkelisukelluskurssista (2019) S2_2019.pdf

Norpilla on mahdollisuus osallistua Sukeltajaliiton järjestämiin valtakunnallisiin Norpparalleihin, jotka ovat leikkimielisiä snorkkelisukelluskilpailuja sekä valtakunnalliseen Norppaleiriin, joka on norppien vuoden päätapahtuma. Rallit ja leirit järjestetään yhteistyössä eri sukellusseurojen kanssa, joten näissä tapahtumissa pääsee tutustumaan eri puolelle Suomea ja eri sukellusympäristöihin.


Muistilista:

  • pakkaa hallikassi valmiiksi jo edellisenä iltana
  • muista käyttää pimeänä vuodenaikaan heijastinta! Piha-alueella voi liikkua autoja, kun sukellusvälineitä tuodaan sivuovelle.
  • vauvauimareiden avainkortteja ei saa ottaa, GummiWihdalle varatut kortit ovat sivuoven viereisen patterin päällä.--

020124/sp