Jäsenmaksulaskutus 2023
GummiWihta ryJulkaistu: 22.01.2023 17.30

Jäsenmaksulaskutus 2023

Jäsenmaksulaskutus alkoi perjantaina 20.1. Laskulinkki tulee osoitteesta GummiWihta ry <noreply@jopox.fi> ja viestin aihe on GummiWihdan jäsenmaksulasku 2023 / (jäsenryhmä). Sähköpostissa on linkki, jolla pääset suoraan verkkopankkiisi hyväksymään maksun. Huomaa, että maksun saaja on Paytrail Oyj.

Jäsenrekisterivastaava Sari soitteli muutamalle jäsenelle, koska Jopoxin vaatimaa tietosuojasuostumusta ei ole saatu. Suostumus tarvitaan, että lasku voidaan lähettää Jopoxin kautta sähköpostitse.

Suostumuksella seuran jäsen antaa luvan sille, että seura voi käsitellä Jopox-palveluun tallennettuja tietoja seuratoimintaan liittyen. Tällä hetkellä jäsenestä on tallennettu vain nimi, syntymäaika ja sähköpostiosoite sekä alaikäisistä vanhempi/huoltaja. Tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan seuran sivulta. Samalla sivulla näkyvissä seuran viralliset yhteystiedot.

Jos Jopoxin kautta saamastasi laskusta huolimatta jostain syystä maksat jäsenmaksusi suoraan GummiWihdan tilille viimevuotisella tilinumerolla ja viitenumerolla, ilmoita siitä heti sähköpostitse info@gummiwihta.com. Muuten käy niin, että seurantaohjelma ehtii lähettää karhulaskun automaattisesti.

Jos odottelet edelleen Jopox-linkkiä tai haluat antaa suostumuksen suoraan sähköpostitse, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan info@gummiwihta.com.

Älä muuta laskun loppusummaa itse vaan ota yhteyttä info-sähköpostiin. Samasta osoitteesta saat apua, jos laskun tiedoissa on jokin asia väärin, haluat vaihtaa jäsenryhmää jne.

Terkuin jäsenrekisterivastaava Sari, jonka tavoitat parhaiten sähköpostitse


PS: Ensimmäiset perjantain ja lauantain "harjoituslaskut" näkyvät jo maksettuna, samoin sunnuntaina lähetettyjä laskuja on maksettu heti - kiitos, ootte huipputyyppejä!