HALLIOHJE

Norpat

Sukeltajaliiton linkkivinkki nuorille: Fressis

 

Norppien syyskausi 2017 - päivitys kesken!

Norppavuorot löytyvät kotisivujen kalentereista etusivulta 

- uusien ryhmä klo 8.30

- jatkoryhmä klo 9.30

Jos olet ilmoittautunut ryhmään, muista ilmoittaa poissaolostasi Railalle tai vastuuohjaajallesi. Lue lisää kohdasta Norpan Taitorata 2016 - 2017 / syksyn 2017 tiedot päivitetään lähipäivinä! (21.10./SP)

 

Norppien kevätkausi 2017

Norpparyhmät klo 8.30 alkaen, ohjelma tässä

S2-korttiin valmentava ryhmä klo 9.30 alkaen, ohjelma tässä

Kevätkaudella ryhmävastaavina toimivat Esko Pukkila ja Heli Kylen. Tiedustelut Railalta tai Eskolta, katso yhteystiedot.

Norppien kevätkausi aloitetaan 21.1.2017. Huomaa ryhmien uudet aloitusajat!

Muista seurata kotisivujen kalenteria ja GummiWihdan jäsenten Facebook-ryhmää.

Norpan Taitorata 2016 - 2017 

Sukeltajaliiton jäsenseurana järjestämme toimintaa myös 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille: snorkkelisukeltamisen voi aloittaa 7 ikävuodesta ylöspäin ja 12-vuotiaana on mahdollisuus osallistua laitesukelluksen peruskurssille. Norpilla on mahdollisuus osallistua Sukeltajaliiton järjestämiin valtakunnallisiin Norpparalleihin, jotka ovat leikkimielisiä snorkkelisukelluskilpailuja sekä valtakunnalliseen Norppaleiriin, joka on norppien vuoden päätapahtuma. Rallit ja leirit järjestetään yhteistyössä eri sukellusseurojen kanssa, joten näissä tapahtumissa pääsee tutustumaan eri puolelle Suomea ja eri sukellusympäristöihin.

GummiWihdassa Norppatoimintaan voi osallistua uintitaitoinen vähintään 7-vuotias GummiWihdan jäsen. Toiminnassa harjoitellaan uintia, snorkkelisukellusta, pelastamista ja pelastautumista unohtamatta leikkiä ja leikkimielisyyttä.

Aikaisemmilla Norpan Taitoradoilla kortin suorittaneet voivat jatkaa S2-korttiin tähtäävien ryhmässä. 

Norppien vastuuohjaajina toimivat kevätkaudella Esko Pukkila ja Heli Kylen. Mukana ovat myös Norppaohjaajat Jari Palsa, Pekka Nurminen ja Markku Vainio. Satunnaisesti mukana voivat olla myös Ville-Pekka Hämäläinen ja Joonas Rämö.

Norppaohjaajat ovat suorittaneet Sukeltajaliiton järjestämän ohjaajakurssin. Kauden aikana ryhmissä avustajana voi toimia myös nuorisovastaava tai vähintään peruskurssin suorittanut laitesukeltaja sekä myöhemmin kauden aikana ohjaajakoulutuksen loppuun suorittavia seuran jäseniä.

Muista ilmoittaa poissaolosta etukäteen Railalle tai vastuuohjaajille!

Lisätietoja voi kysyä GummiWihdan nuorisovastaava Raila Hakamäeltä (GSM 0440966024, sähköposti raila.hakamaki(a)somero.fi).

Edellytämme, että alle 12-vuotiaan lapsen vanhempi on seuran jäsen ja tulee lapsen mukana allasosastolle. Norpan Taitorataan osallistuva voi tulla vanhemman kanssa allasosastolle jo ennen ohjatun toiminnan alkamista. Käytössä ovat kuntouinti-, perhe- ja aaltoallas. Suihkuputoukset, porealtaan poreet tai aaltokone eivät ole käytössä. Pukuhuoneista on poistuttava viimeistään klo 11, jolloin Vesihelmi avautuu.

Norppatuokioissa/Norpan Taitoradalla tarvittavat välineet: räpylät, maski ja snorkkeli. Ohjaajilta kannattaa kysyä vinkkejä välineiden hankintaan. 

PELISÄÄNNÖT lapsille, vanhemmille ja ohjaajille

Pari toivetta vanhemmille: pakatkaa hallikassi valmiiksi jo edellisenä iltana ;) Muistakaa käyttää pimeään vuodenaikaan heijastinta, koska piha-alueella liikkuu autoja, kun sukellusvälineitä tuodaan sivuovelle. Ja vauvauimareiden avainkortteja ei saa ottaa, GummiWihdalle on pyydetty omat kortit sivuoven patterin päälle. 

Ohjaajien yhteystiedot täällä

Tässä muutama kuva kevään 2015 Pallokalojen ja Merihevosten ryhmistä.

 


GummiWihta on Sukeltajaliiton jäsenseura ja tarjoaa CMAS-koulutusohjelman sukelluskoulutusta. 


Intro on turvallinen tapa kokeilla, onko laitesukellus niin kiinnostavaa ja mukavaa kuin väitetään. Lue lisää Sukeltajaliiton nettisivuilta.


Last updated: 21.10.2017