HALLIOHJE | PELISÄÄNNÖT

Norpat

Sukeltajaliiton linkkivinkki nuorille: Fressis

 

Norppien kevätkausi 2018

Norppavuorot löytyvät kotisivujen kalentereista etusivulta 

- uusien ryhmä klo 8.30, katso ohjelma tästä

- jatkoryhmä klo 9.30, katso ohjelma tästä

Jos olet ilmoittautunut ryhmään, muista ilmoittaa poissaolostasi Railalle tai vastuuohjaajallesi. Lue lisää kohdasta Norpan Taitorata 2017 - 2018

Muista seurata kotisivujen kalenteria ja GummiWihdan jäsenten Facebook-ryhmää.

Norpan Taitorata 2017 - 2018 

Sukeltajaliiton jäsenseurana järjestämme toimintaa 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Snorkkelisukeltamisen voi aloittaa 7-vuotiaana ja 12-vuotiaana on mahdollisuus osallistua laitesukelluksen peruskurssille. Norpilla on mahdollisuus osallistua Sukeltajaliiton järjestämiin valtakunnallisiin Norpparalleihin, jotka ovat leikkimielisiä snorkkelisukelluskilpailuja sekä valtakunnalliseen Norppaleiriin, joka on norppien vuoden päätapahtuma. Rallit ja leirit järjestetään yhteistyössä eri sukellusseurojen kanssa, joten näissä tapahtumissa pääsee tutustumaan eri puolelle Suomea ja eri sukellusympäristöihin.

Norppatoimintaamme voi osallistua uintitaitoinen vähintään 7-vuotias GummiWihdan jäsen. Toiminnassa harjoitellaan uintia, snorkkelisukellusta, pelastamista ja pelastautumista unohtamatta leikkiä ja leikkimielisyyttä.

Aikaisemmilla Norpan Taitoradoilla kortin suorittaneet voivat jatkaa S2-korttiin tähtäävien ryhmässä (jatkoryhmä). 

Norppien vastuuohjaajina toimivat syyskaudella Esko Pukkila ja Heli Kylen. 

Norppaohjaajat ovat suorittaneet Sukeltajaliiton järjestämän ohjaajakurssin. Kauden aikana ryhmissä avustajana voi toimia myös nuorisovastaava tai vähintään peruskurssin suorittanut laitesukeltaja sekä myöhemmin kauden aikana ohjaajakoulutuksen loppuun suorittavia seuran jäseniä.

Muista ilmoittaa poissaolosta etukäteen Railalle tai vastuuohjaajille!

Lisätietoja voi kysyä GummiWihdan nuorisovastaava Raila Hakamäeltä (GSM 0440966024, sähköposti raila.hakamaki(a)somero.fi).

Edellytämme, että alle 12-vuotiaan lapsen vanhempi on seuran jäsen ja tulee lapsen mukana allasosastolle. Norpan Taitorataan osallistuva voi tulla vanhemman kanssa allasosastolle jo ennen ohjatun toiminnan alkamista. Käytössä ovat kuntouinti-, perhe- ja aaltoallas. Suihkuputoukset, porealtaan poreet tai aaltokone eivät ole käytössä. Pukuhuoneista on poistuttava viimeistään klo 11, jolloin Vesihelmi avautuu.

Norppatuokioissa/Norpan Taitoradalla tarvittavat välineet: räpylät, maski ja snorkkeli. Ohjaajilta kannattaa kysyä vinkkejä välineiden hankintaan. 

 Pelisäännöt lapsille, vanhemmille ja ohjaajille

Pelisäännöt löytyvät täältä

Pari toivetta vanhemmille: pakatkaa hallikassi valmiiksi jo edellisenä iltana ;) Muistakaa käyttää pimeänä vuodenaikaan heijastinta, koska piha-alueella liikkuu autoja, kun sukellusvälineitä tuodaan sivuovelle. Ja vauvauimareiden avainkortteja ei saa ottaa, GummiWihdalle on pyydetty omat kortit sivuoven patterin päälle. 

Ohjaajien yhteystiedot


GummiWihta on Sukeltajaliiton jäsenseura ja tarjoaa CMAS-koulutusohjelman sukelluskoulutusta. 


Intro on turvallinen tapa kokeilla, onko laitesukellus niin kiinnostavaa ja mukavaa kuin väitetään. Lue lisää Sukeltajaliiton nettisivuilta.


Last updated: 11.01.2018